29 Eki 2011

grili yeşilli puslu sisli

 Ağzımın suyunu akıtarak izlediğim makyaj videolarından sonra bende yaptığım günlük makyajın fotoğraflarını bloğumuza yüklemeye karar vermiş bulunmaktayım. makyajı yapmak çok eğlenceli ancak şu fotoğraf olayı baya bir zorluyor. Makyajın gerçek duruşu benim arkadaşlarımın çok hoşuna gitti,bende yakalayabildiğim en iyi fotoğrafları paylaşıyorum.



ilk olarak Golden Rose 01 numara stick fondöteni göz çevresine uyguladım . Kaş altları hariç göz çevreme ışık vermek ve göz altı morluklarını azaltmak için Golden Rose Sılky Touch 104 numara göz farı kullandım. Bu far benim favorim, hafif bir ışıltı ve doğal bir görünüm sağlıyor.



Gelelim Flormarın şu muhteşem ötesi beş renkli far paletlerine. Hayatımın aşk paleti, hem renk seçenekleri oldukça fazla hemde renkleri uyguladığınızda aldığınız sonuç harika.


Birde makyajın bana göre olmazsa olmazı dipliner. eyeliner kullanmıyorum çünkü istediğim incecik çizgileri kirpik dibine çekerken biraz zorluyor. aradaki fark sadece fırça farkı ama bence keçe uçlu fırça bir vazgeçilmez.Ben şuanda  Flormarınkini kullanıyorum daha önce Golden Rose kullanıyordum. ikisinden de oldukça memnundum.  Ve ve tabiki makyajı gösteren rimel, kıvrık ve dolgun kirpikler için benim favorim Maybelline The FalsiesVolum Express maskara. Kıvrık fırçası bir harika, kirpikler adeta dans ediyor. Birde yeni çıkan bitane daha var yine Maybelline one by one. Kirpiklerinizin her biri ayrı, tel tel, tane tane oluyor. Ama ben onları ayırmaktansa gür ve kıvrık halini tercih ediyorum :D

By Efsa

3 yorum:

  1. Ben yeşilin üzerinde griye bayıldım .p

    YanıtlaSil
  2. teşekkürler. bencede harika oldu ve paylaşmak istedim :) genelde aynı rengin tonlarını kullanmayı tercih ediyodum ama canım arkadaşım efsun farklı tonlarında çok olabileceğini gösterdi ve bende böyle denedim. bence sende dene:D

    YanıtlaSil
  3. efsacım hayatımın anlamı bookmark eklememişiz fotolara ya! diğer makyajı da koyalım düzenleyip artık hem, hı? :)

    YanıtlaSil