1 Ara 2012

step up revolution

Merhaba merhabaa. Evet çok oldu biliyorum ama napalım hayat şartları.
Dans etmeyi severmisiniz ya da etmeseniz de iyi dans edeni gördüğünüzde izlemeyi. Evet ben bu durumlarada ağzım açık izliyorum :D
Gelelim konumuza serinin daha önceki filmlerini izlediniz mi bilmiyorum ama ben ilk filmden itibaren izledim ve her filmin konusu hemen hemen aynı olmasına rağmen (her ikisi de mükemmel dans edebilen güzel kız ve yakışıklı çocuğun yolları bir şekilde kesişir ve sonunda geleceklerinin bağlı olduğu bir yarışma veya okul için mücadele ederken birbirlerine aşık olurlar ki bu arada mükemmell ötesi danslar da izlersiniz:)) nese özet olarak konular böyle ancak bu filmde kesinlikle çok daha yaratıcı ve güzel danslar var. Final her zaman süper oluyor ama bunda hepsi ayrı bir güzel sanat galerisi kısmı fevkaledenin fevkinde:)
Birde diğer filmlerini de izleyen varsa filmin sonunda çok hoş sürprizlerle karşılacaklar. Ben gördüğümde böyle bir ağzımın kulaklarıma doğru yol alması durumu oluştu:D Buyrun size bir fragman  gösterttireyim. Eğer canım sıkıldı neşemi bulayım birazda hareket olsun diyorsanız izlenebilecek hareketli bir film :)

By Efsa

2 yorum:

  1. Eğer sayfa açılışınızdaki ortadaki fotoğrafta bulunan göz makyajı size aitse çok çok hoş olmuş, söylemek istedim. Böyle bir beyaz simli kalem nereden bulabiliriz acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu makyaj bana ait değil ancak ben elimdeki sedefli bir farla bu tarz bir görünüm yapıyorum. sizde herhangibir simli veya yoğun sedefli bir farla (ten rengi, altın sarısı veya gri tonlarında) bu uygulamayı yapabilirsiniz. hatta uygulama yaptığınız fırçayı biraz nemlendirirseniz daha parlak bir görüntü elde ederiniz:)

      Sil