23 Ara 2011

31 Day Challenge Day 23 : Inspired By A Movie

Merhaba canlarımm. Bugün kü ilham perim bir film ama hangisi acaba :D Bu soğuk havalarda aklıma gelen enn sıcak ve komik ve bayıldığım bir animasyon olan Ace Age :)) Önce resimlere bakalım beğenecekmisinizz :)











Evet şekerler işte manikürüm :D Base coat olarak iki kat Flormar #423 uyguladım. Sonrası ise son resimde görmüş olduğunuz akrilik boyalarıma kaldı:) bu manikürde hep kahve tonları vardı ve bende kahverengi olmadığı için renkleri karıştırmak zorunda kaldım ve desenleri çizmekten çok tonları tutturmak beni zorladı ama ortaya çıkan manikürden memnunum :) Başparmağımda mamut Manny, işaret parmağımda en sevdiğim karakter Sid :) orta parmağımda yaşlı kaplan Diego, yüzük parmağımda firavun faresi Scrat ki bu da oldukça saf ve komik, küçük parmağımda da meşe palamudu var ki ben bunu fındık zannediyodum,  neyse :)) İşte bugün de böylece geçti. Yarın görüşürüzzz. Hoççakalınn :)

By Efsa

6 yorum:

  1. çok başarılı çizimler! =)

    YanıtlaSil
  2. Mecburen yine güzel demem gerekiyor, cünkü cok sirin olmus =)

    YanıtlaSil
  3. :))) teşekkür ederim şekerler :)

    YanıtlaSil
  4. ağzım açık kaldı desem abartmamış olurum.flormarın bu rengi zaten favori renklerim arasında bide üstüne buz devri ımmmmm enfes :)
    çok güzel olmuş canım emeğine sağlık

    YanıtlaSil
  5. evet gerçekten muhteşem bir renk :) çok teşekkür ederim canım :))

    YanıtlaSil