1 Ara 2011

Misfits

Yeni sezonu (3) başladığından beri yine deli gibi izlediğim bir dizi kendisi.
Küçük suçlar işleyen bir grup gencin ceza olarak çeşitli işler yaparken bir yıldırımla çarpılıp değişik güçler edinmeleriyle başlıyor dizi. Cümleyi toparlayamadım ama ne anlatmak istediğimi anlamışsınızdır sanırım :)
Çok çok komik, ve çok gerçekçi bir dizi. Korkunç ve çoğu zaman anlaşılmaz garip aksanlarının yanı sıra, rastgele savurdukları binlerce küfür, argo içeriyor. +18 diyebiliriz yani. Karakterler güçlerini kazanınca hiçbirinin dünyayı kurtarmak falan umurlarında değil, ki her süper gücü olanın dünyayı kurtarmaya çalışmasından bıkmıştık zaten. Bunlar ise sadece kendilerini kurtarmaya bakıyorlar.
İlk sezon 5. bölüm dahil biraz sıkılıp bırakmıştım aslında, sonradan devam edince bağımlılık yaptı. Sürekli (aynı bizim gibi) birbirleriyle dalga geçmeleri, aralarında salak saçma konuşmaları, inanılmaz.
3. sezona 1 oyuncu değişikliğiyle girse de, tadından hiçbirşey kaybetmedi.
Benim aklıma ilk gördüğümde Heroes gelmişti direk. "Save the cheerleader, save the world." Alakası yok ve Heroes bunun yanında aile dizisi kalır. Bir artısı daha, soundtrack leri inanılmaz iyi.
Sonuç 10 üstünden 9,5 , kesin izlenmeli :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder