16 Kas 2011

ömürcek ağı :)

Efennim bugünkü çalışmamda izlediğim bir videoda gördüğüm örümcek desenli manikürü denemiş bulunmaktayım. Kendisine ilk görüşte aşık olmuştum :) Benim izlediğim de uçları süngerle beyazlatılmış manikür üzerine siyah desen ve akrilik boya kullanılarak yapılmıştı. Onuda en kısa zamanda deneyeceğim.
Benim çalışmam göreceğiniz üzere siyah üzerine altın rengi.






Flormar #399
Flormar Nail Art #NA09

İki kat #399 sürdükten sonra üzerine desenleri yaptım. Daha ince fırça ve akrilik boya ile oldukça kolay olur diye tahmin ediyorum. Ancak bu fırçalar bu desen için biraz kalın geldi. Yani biraz zorlandım yaparken. Birde akrilik boya da kusurları kapatmak daha kolaymış. En kısa zamanda kendime rengarenk akrilik boyalar alacağım. O zaman beni kimse tutamaz :)
Şimdilik hoççakalın:)

By Efsa

6 yorum:

  1. thanks:) i'd try to do a tutorial as soon as possible :)

    YanıtlaSil
  2. Selam Efsa, manikürün çok güzel olmuş
    Blogumda yorum denetimi yapmıyorum, otomatik olarak yayınlanıyor aslında. Çekilişe katılmak için çekiliş yazısına bu yorumu bırakman yeterli, diğer yazıda kalırsa onu unutabilirim, teşekkür ederim =) Kusura bakma, iş yerinden ancak anonim yazabiliyorum...
    Deniz
    www.emeraldsparkled.com

    YanıtlaSil
  3. çok saol Deniz. ben daha sonra çekiliş yazılarını buldum oraya yorum bıraktım:) bloğuna bayılarak bakıyorum :) kendine iyi bak=)

    YanıtlaSil
  4. oh my goodness demek istiyorum. bi de boynuz kulağı geçti de demek istiyorum. hem üzüm hem bu. ustam! :)

    YanıtlaSil
  5. bebişim benim seni geçmek haddimemi :)

    YanıtlaSil